Labdarúgás

2024.08.08. 11:39

Elkeserítette Aczél Zoltánt az első félidő teljesítmény

A szekszárdi siker ellenére sem volt tökéletesen elégedett Aczél Zoltán a PMFC játékával az NB III. 2. fordulójában, míg Egri Krisztián az ütközéseket hiányolta a PEAC-ból Kaposváron.

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi Jószef/PMFC

A második félidőben szerzett Morvai-góllal nyert a PMFC egy küzdelmes meccset Szekszárdon, ahol a játék elmaradt a várakozástól.

– Tudunk ennél jobban futballozni – fogalmazott a mérkőzést követő értékelésben Aczél Zoltán, a PMFC vezetőedzője is. – Boldog az ember, mert mindkét bajnokinkat megnyertük, továbbjutottunk a kupában. Úgy jól alakulnak a dolgaink, de amit az első félidőben láttam, az elkeserít. Nagyon-nagyon gyenge teljesítmények voltak az első félidőben. Uraltuk a mérkőzést, birtokoltuk a labdát, de ennyire átütő erő nélkül ez kevés. A szünet után megráztuk magunkat, rúgtunk egy gólt. Összességében megérdemelten nyertünk, de ennél jobb teljesítményt vártam. A Szekszárd masszív, fegyelmezett volt, nehéz őket így átjátszani. Folyamatosan a direkt labdákra, kontrákra játszottak, amit jól kontroláltunk.

Eközben Kaposváron a PEAC kilenc gólt kapott, amikre egyszer tudott válaszolni.

– Az eredmény egy picit túlzó, hiszen az első hat helyzetből gólt szerzett a Rákóczi – fogalmazott Egri Krisztián, a PEAC trénere. – Szinte ütközés nélkül játszottunk, pedig arra készültünk, hogy a srácok sokkal masszívabban veszik fel a védekezést a középpályán. A keret fiatal, sok játékosnak ez volt a második felnőtt mérkőzése, de az övék a jövő.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában