Labdarúgás

2024.08.07. 19:37

Rászámolt a PEAC-ra a Rákóczi

Nagy pofonba rohant bele a PTE-PEAC a labdarúgó NB III. Dél-nyugati csoportjának második fordulójában, a Kaposvár otthonában 9 gólt kapott.

Kvanduk Bence

Fotó: Lang Róbert

A PTE-PEAC számára nem kezdődött jól a kaposvári vendégjátéka. Már a 3. percben hátrányba kerültek az egyetemisták, s nem sokkal később ismét Győri hálójában pörgött a labda. Előbb Balla, majd Nagy Máté volt eredményes. Már hárommal vezetett a Rákóczi, amikor Major Péter szépíteni tudott, de a pihenő előtt visszaszerezte a háromgólos előnyét a vendéglátó.

A fordulás után nem vett vissza a Kaposvár a tempóból, s Babinszky második gólját szerezve tovább növelte a különbséget. Ez pedig csak a kezdet volt, a vérszemet kapó hazaiak még négyet lőttek a találkozó lefújásáig, így összességében 9–1-re nyert a Kaposvár.

Kaposvár–PTE-PEAC 9–1 (4–1)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 2. forduló. Vezette: Szommer (Mohos, Hegedüs-Baráth). 
PEAC: Győri M. – Varga B., Than, Kaszás, Nagy J. (Schuszter, 63.) – Archie (Czimmerman, 32.), Országh (Grósz, 75.) – Kiss M. (Győri B., a szünetben), Lengyel, Leidl – Major P. (Egri, 63.). Vezetőedző: Egri Krisztián.
Gólszerzők: Balla (3.), Nagy M. (7.), Pusztai D. (21.), Babinszky (41., 58.), Hadaró (64.), Horváth B. (70.), Zoltán R. (75. – büntetőből), Mazzonetto (83.), ill. Major P. (32.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában