Segítség

2 órája

Mostantól még egyszerűbb lesz kibuszoznunk a reptérre

Október 27-étól kezdődően, minden pénteken és vasárnap az induló és érkező repülők menetrendjéhez igazodva közlekedtet autóbuszokat a Tüke Busz Zrt. a pécsi belvárosból a pogányi légikikötőbe.

Tóth Viktória

A cég közleménye szerint a pécsi Főpályaudvarról induló és oda érkező közvetlen reptéri autóbuszokat továbbra is díjmentesen lehet igénybe venni, a csomagok szállítása is térítésmentes.

 A társaság a pogányi légikikötőbe közlekedő autóbuszok menetrendjét úgy alakította ki, hogy az induló és az érkező járatok utasai számára a felszállást megelőző és az érkezést követő ügyintézés, valamint a csomagfeladás, poggyászfelvétel kényelmesen, időben történhessen. A díjmentesen igénybe vehető autóbusz járatokkal bárki utazhat, így a repülővel utazó személy és kísérője, kísérőik is.

Indulási időpontok a Főpályaudvarról: 10:00 és 14:20 órakor.

Indulási időpontok a pogányi repülőtérről (a repülőgépek leszállását követően 20 perccel): 11:20 és tervezetten 15:40 órakor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában