Változás

2 órája

A nyári munkanapi menetrend szerint közlekednek majd a pécsi buszok az őszi szünetben

Menetrendi, bérletpénztári és ügyfélszolgálati információk az őszi tanítási szünetre, a mindenszentek és a halottak napjára - közleményben tájékoztat a Tüke Busz Zrt.

Bama.hu

Menetrendi információk:

Társaságunk járatai október 28-a (hétfő) és 31-e (csütörtök) között, az őszi tanítási szünet idején az őszi menetrend bevezetését megelőző nyári munkanapi menetrend szerint közlekednek.

A várhatóan megnövekvő temetői forgalomhoz igazodva, november 1-jén (pénteken) és november 2-án (szombaton) az őszi menetrend szabadnapokra érvényes kiírása szerint közlekednek az autóbuszok. A 7-es számú járatok ezeken a napokon gyakrabban közlekednek, a vonalon mindkét napon nagy befogadóképességű, csuklós autóbuszokkal segítjük a sírkertekbe látogatók közlekedését.

November 3. (vasárnap): A munkaszüneti napokra érvényes menetrend lesz érvényben, a 7-es járatok ezen a napon is gyakrabban közlekednek. A 7-es járatok vonalán e napon is nagy befogadóképességű, csuklós autóbuszokkal segítjük a temetőbe látogatók közlekedését.

Részletes menetrendi információk a mobilitas.biokom.hu/menetrend oldalon, valamint az egyes megállóhelyi táblákon érhetőek el.

Társaságunk arra számít, hogy a mindenszentek és a halottak napjához közeledve mind többen indulnak útnak autóval és autóbusszal is, így a sírkertek közelében várhatóan jelentősen megnövekszik a forgalom. A Tüke Busz Zrt. ezért fokozott türelmet, óvatosságot és odafigyelést kér minden városban közlekedőtől!

Segítsük egymást az utakon, segítsük egymást a közlekedésben!

Bérletpénztárak nyitvatartása:

Október 29-31. (kedd-csütörtök): Valamennyi bérletpénztár, a bérletezési időszaknak megfelelő, munkanapokra meghirdetett nyitvatartás szerint üzemel.

  • November 1. (péntek): Valamennyi bérletpénztár zárva tart.
  • November 2. (szombat): Valamennyi bérletpénztár a bérletezési időszaknak megfelelő, szabadnapi nyitvatartás szerint várja a vásárlókat.
  • November 3. (vasárnap): Valamennyi bérletpénztár zárva tart.

Menetjegy elővételben a társaság viszonteladói partnereinél vagy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói partnerhálózatában vásárolható: mobiljegy.nmzrt.hu/

Az autóbuszvezetőknél felszállást követően gépkocsivezetői menetjegy váltására is van lehetőség.

Ügyfélszolgálati iroda:

Az ügyfélszolgálati iroda november 1-én zárva tart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában