Segítenek

2 órája

Ez aztán az örömhír a komlóiaknak: ingyenes a padlásfödém szigetelése

Wald Kata

Ingyenes padlásfödém szigetelési program érhető el a komlóiak számára - az önkormányzat tájékoztatása szerint az Ecorisk Management Consulting Kft. felhívása értelmében az önkormányzati-, az egyházi és a magán ingatlanok tulajdonosai számára díjmentesen, rejtett költségek nélkül elvégzik a padlásfödém szigetelését.

padlásfödém szigetelés ingyenes
A padlásfödém szigetelési programhoz való csatlakozásban segít a szociális iroda
Forrás: MW

A padlásfödém szigetelés igénylésében segítenek

Díjmentesen biztosítják a szigetelőanyagot, és munkadíjat sem számolnak fel, a beruházás egészét a vállalkozó finanszírozza. Az önkormányzati tájékoztató szerint a felhívásra csak a tulajdonos jelentkezhet, a programon való részvételhez szükség van a tulajdoni lap másolatára, illetve egy alaprajzra, ami ha nem áll rendelkezésre, a méreteket tartalmazó kézi skicc is megfelel. Feltétel továbbá, hogy a kivitelezés megkezdése előtt biztosítani kell az üres padlásteret a szakemberek számára.

Akiknek a dokumentumok elektromos kezelése - azaz a szkennelés, fotózás - , vagy az internet használata nehézséget jelent, és a családban, ismerősi körben sincs senki, aki segítsen, az önkormányzat szociális irodája lehetőséget biztosít a csatolandó dokumentumok elküldésére október 28. és december 11. között hétfőn 8 és 17.30, valamint szerdán 8 és 16 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában