Szimpózium

2 órája

Pécsi edzőlegendák tartanak előadást a Magyar Tudományos Akadémián

Október 30-án pécsi edzőlegendák érkeznek a Magyar Tudományos Akadémia pécsi székházába (Jurisics Miklós utca 44.), ahol az I. Pécsi Sporttudományi Szimpóziumot rendezik meg.

Szabó Dániel

Fotó: Laufer László

A „High Performance szemlélet a pécsi sikerkovácsok gyakorlatában” elnevezésű előadássorozatot Szili Katalin, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Universitas Quinqueecclesiensis Alapítványának tagja, Decsi István, a PTE kancellárja, Betlehem József, a PTE rektorhelyettese és Ács Pongrác, a PTE Egészségtudományi Karának dékánja nyitva meg 13 órakor. 

pécsi, MTA,
Pécsi edzőlegendák a Magyar Tudományos Akadémián

A sikeredzők előadásai után kerekasztal-beszélgetést tartanak Rátgéber László, Danyi Gábor, Dancsházy-Nagy Tamás és Petrov Árpád részvételével. A moderátor Rappai Gábor, a PTE Közgazdaságtudományi Karának egyetemi tanára, a Doktori Iskola vezetője lesz. 

Igazi pécsi legendák lesznek az előadók

Az előadók: Rátgéber László (Euroliga-győztes mesteredző), Danyi Gábor (Bajnokok Ligája-győztes mesteredző, Dárdai Pál (szövetségi kapitány, Bundesliga-edző), Petrov Iván (Európa- és világbajnok edző, paralimpiai bajnok edző), Bencs Dávid (NBA Assistant General Manager), Dancsházy-Nagy Tamás (Olimpiai bajnok edző). 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában