Labdarúgás

3 órája

A PMFC újra megütközik a Fradival

Újra megmérkőznek. A múlt heti fővárosi összecsapást követőn most szombaton 14 órakor újra összeméri erejét a PMFC és a Ferencváros női labdarúgócsapata. Ezúttal a Simple Női Kupa nyolcas mezőnyébe jutás a tét.

Kvanduk Bence

Az elmúlt hétvégén a bajnokságban, a fővárosban kapott ki a címvédő Ferencváros otthonában 2–1-re a PMFC NB I.-es női labdarúgócsapata, de szombaton 14.00 órakor máris itt lesz a lehetőség, hogy ismét megmérkőzzenek a zöld-fehérekkel Égiék. A Simple Női Kupában fogadja a tavalyi elődöntőst a Stadion utcában a Pécs, amelynek minden támogatójára szüksége lesz, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben helyt tudjon állni a legjobb nyolcba jutásért vívott párharcban.

PMFC
A PMFC nem tévesztheti szem elől a célt
Fotó: Kovács Liliána

– A csapat nagyon jó arcát mutatta a múlt hétvégi mérkőzésen, szervezett játékunkkal helytálltunk a rendkívül erős és több válogatottat is a soraiban tudó Ferencváros otthonában – kezdte Németh Zsolt, a női csapat edzője a pmfc.hu-nak. – A Simple Női Kupa mindig egy speciális lelkületű megmérettetés, sajnos két-három kezdőjátékosra ezúttal nem számíthatunk, de vannak olyanok is, akik sérüléssel bajlódnak, emiatt pedig még kérdéses a szerepeltetésük. Ebből kifolyólag keretünkben várhatóan több fiatal akadémista is helyet kap szombaton. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, és tudjuk, hogy a Ferencváros egy rendkívül masszív csapat, keretét tekintve toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből, de hazai közönségünk előtt megpróbálunk elkövetni minden tőlünk telhetőt.

A sérültek mellett Turi Borira és Máté Nórára nem számíthat Németh, ők az U17-es válogatottal Belgiumban vannak.

 

A PMFC előző hétvégén tisztesen helytállt a Fradi otthonában

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában