Változások

2 órája

Új szolgáltatásokat vezettek be a mohácsi katolikus és református temetőben

A mohácsi római katolikus és a református temetőben az üzemeltető új szolgáltatásokkal kívánja szebbé, rendezettebbé tenni a sírhelyeket, ezáltal a teljes temetőt.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

Komoly változások lépnek életbe

Forrás: pixabay.com

Miután sokan különböző okok miatt nem tudják gondozni a szeretteik sírhelyét és annak környezetét, a temető üzemeltetője vállalja, hogy egész évben rendszeresen rendben és tisztán tartja azt. Az is gyakori probléma, hogy az idő múlásával a régi sírhelyek elszennyeződnek, lassanként benövi őket a moha - ezek mosását is szolgáltatások közé vették. Az új szolgáltatások áráról, az igénybevétel részleteiről a temető gondnokánál lehet érdeklődni.


Ebben az évben is célkitűzéseiknek megfelelően folytatjuk a temetők karbantartását és fejlesztését. A katolikus temetőben az urnakripták, kripták környezetének rendbetételét, zúzalékolását végezték el, továbbá fásítottak. A református temetőben felújították a kutat, új hulladéktárolókat helyeztek el, kicserélték a padokat.

Mindkét temetőben előre megváltható sírhelyeket, urnakriptákat, valamint kriptákat készítettek, ezek kapcsán szintén a gondokságon lehet érdeklődni. Felhívják ugyanakkor a hozzátartozók figyelmét, hogy a lejárt sírhelyek újraváltása miatt keressék fel irodájukat ügyfélfogadási napokon, mert a lejárat után - a fennálló rendelkezések értelmében - az újra meg nem váltott temetkezési helyeken lévő sírhelyeket megszüntetik.

Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdés merül fel, a [email protected] e-mail-címen lehet érdeklődni, valamint az ügyfélszolgálati irodában, a ravatalozónál minden hétfőn, szerdán és pénteken 9.00-13.00 óráig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában