Sütni is lehet

3 órája

Egy kemencét is felállítottak a Malomvölgyi Parkerdőben

A Malomvölgyi Parkerdőben, a családok kedvelt kirándulóhelyén, a BIOKOM NKft. az elmúlt évek során több fejlesztést hajtott végre.

Bama.hu

2021-ben a Pintér János Parkmegújítási Program keretében homokos plázst napozóágyakkal, valamint egy új, modern játszóteret alakítottak ki a Pécshez közelebb eső tó félszigetén. A városüzemeltetési társaság felújította a Zsírosdombi-kilátót, tavaly biztonságossá tette a Kökény felőli tó melletti fahidat, idén pedig szelfipontokat helyezett ki a II-es tó északi és nyugati oldalán, és létrehozott egy játékos, a tavak élővilágát bemutató halas tanösvényt is.

Forrás: Biokom Nkft.

Az egyik leglátványosabb fejlesztés a kis tó melletti vadonatúj játszótér, melyet idén tavasszal vehettek birtokba a gyerekek. A játszótér környezetében új padok, asztalok és hulladékgyűjtők is a kirándulók kényelmét szolgálják.

A Parkerdő kis tó melletti része most új attrakcióval bővült: már nemcsak a tűzrakó helyeken lehet nyárson sütögetni, hanem egy frissen felállított Góliát kemence is várja a látogatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában