Nem nézhetik le az ellenfelet

3 órája

Kézilabda: Meg kell becsülniük a labdát idegenben

Újra pályán lesznek. A női kézilabda NB I. B. 4. fordulójában a Mohácsi TE 1888 Gyálon, a Kozármisleny KA Orosházán lép pályára szombaton 18 órakor.

Kvanduk Bence

Mindkét baranyai NB I. B-s női kézilabdacsapat idegenben szerepel szombaton 18 órától. A Mohácsi TE 1888 Gyálon a Tempo KSE vendégeként lép pályára, míg a Kozármisleny KA Orosházán küzdhet a két pontért.

kézilabda
Gyulay László felhívta a kézilabda játékosai figyelmét arra, hogy ne a tabella alapján ítéljenek
Fotó: Laufer László

Az újonc mohácsiak számára most egy fontos pillanat jöhet el, hiszen az egy győzelemmel álló riválist befoghatják a tabellán, ha sikerül egy elejétől a végéig kiváló mérkőzést játszaniuk.

A kézilabda isteneinek támogatásáért tenni is kell

A Misleny dolga a táblázat alapján nem lesz olyan nehéz, hiszen a ponttalan Orosháza lesz a vendéglátója, de nem becsülheti le ellenfelét. Erre figyelmeztetett a szakvezető is.

– Előre biztosítottam a lányokat, hogy nem szabad a tabellából kiindulni, hiszen az Orosháza három mérkőzés után nulla pontos és utolsó előtti helyen van – kezdte a Kozármisleny KA videójában a vezetőedző, Gyulay László. – Minket nem téveszt meg a helyzete. Elemeztük minden mérkőzésüket, és látjuk, hogy nüanszokon múlt, hogy nem győzelmet ünnepelhettek. Erőteljes védekezés, gyors lerohanások, két beállós játék jellemzi őket. Orosházán sosem egyszerű, hiszen mindig nagyon sok szurkoló van, kivételes az atmoszféra. Nagyon meg kell becsülnünk a labdáinkat, és ki kell használnunk a gyengeségeiket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában