Bama.hu videó

2024.07.07. 10:00

Zárul a nyolcadik alkalommal megrendezett Zsolnay Fényfesztivál (videó)

Zárónapjához – július 7. – érkezett a Zsolnay Fényfesztivál, amelyet az idei esztendőben már nyolcadik alkalommal rendeztek meg Pécs városában.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

Az utolsó napon érdemes ellátogatni a Jannus Pannonius Múzeum Látogatóközpontjához, ahol vár a Papír Panír és a MárkusZínház csapata is kreatív foglalkozásra. Szintén egy érdekes programmal várják az érdeklődőket a Jakováli Hasszán Dzsáminál, ahol az előző napokhoz hasonlóan marokkói lámpást készíthetnek a résztvevők. 

Aki szombaton lemaradt volna, az vasárnap pótolhatja az Asphalt Theater fellépését, akik a zenét, az akrobatikát és a humort ötvöző előadásukkal lopják be magukat a szívekbe. 

A Kioszkban nemcsak szomjukat olthatják a látogatók, hanem Madari Kinga diplomakiállítását is megnézhetik, amely a Kis pécsi szürreál címet viseli. 

A Széchenyi térre pedig érkezik délután fél 7-kor Mr Vita, aki finoman kidolgozott zsonglőr mutatványokat ad elő, amelyekben klasszikus és kísérleti zsonglőrtechnikákat ötvöz. 

Részletekért és további programokért keressék fel a Zsolnay Fényfesztivál oldalát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában