Irány a PTE! Kultúrfeszt

1 órája

Egyetemi karokkal találkozhatunk az Expo Centerben

Már ötödik alkalommal várja a Pécsi Tudományegyetem a felsőoktatás iránt érdeklődőket az „Irány a PTE! Kultúrfeszt" rendezvényre. Az egyetem minden karával találkozhatunk az Expo Centerben.

Jusztin Levente

Fotó: Löffler Péter

Az elmúlt években is népszerű programnak ígérkezett az „Irány a PTE! Kultúrfeszt", amit idén október 11-én, pénteken tartanak meg a pécsi Expo Centerben. Ezen a napon minden középiskolás átélheti, milyen a pécsi egyetem hallgatójának lenni, mivel mind a tíz kar kitelepül ilyenkor a PTE partnereivel karöltve, hogy egyedülálló programokkal, lenyűgöző bemutatókkal és felejthetetlen élményekkel gazdagítsák az eseményt.

egyetem_Irány a PTE! Kultúrfeszt
Már ötödik alkalommal várja az egyetem a középiskolásokat.
Fotó: Csortos Szabolcs

Itt lehet érdemi információkat szerezni az egyetemi életről

Győrffy Zoltán, a PTE kapcsolati igazgatója kiemelte, hogy a rendezvény nem csupán a középiskolákban végzős diákoknak szól, minden középiskolásnak megéri eljönni.

Irányokat, életpályautakat tudunk nekik mutatni, hogy valóban olyan szakra jelentkezzenek, amely az érdeklődési körüknek megfelelő.

- mondta az igazgató. Kiemelte azt is, hogy a rengeteg oktató és hallgató segíteni tudja őket abban, hogy személyes beszélgetések útján értékes és hiteles információkhoz jussanak.

Az eseményre való belépés díjtalan, a kapunyitás délelőtt kilenc órakor lesz. A rendezvény délután fél háromig tart, érdekes és változatos programmal rukkol elő az egyetem: lesz munka- és pályaorientációs tanácsadás, pályaorientációs kiscsoportos tréning, grafológiai tanácsadás, de fellép többek között a PTE PEAC Cheerleading szakosztálya is, az ETK Jazz Dance csapata és a PTE hallgatói közül a tehetséges énekesek. Minden kar előadást is tart, hogy minden résztvevő megismerhesse a tevékenységüket. A szervezők szerint érdemes ellátogatni az esemény Facebook-oldalára, ahol sok plusz infót lehet még begyűjteni a napról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában