Sárgyorsulás

2 órája

Ez volt az eddigi legnépszerűbb off-road nyílt nap

Október 11-12-én immár tizenegyedik alkalommal találkoztak Beremenden a különleges gépek szerelmesei. A helyi baráti társaság által szervezett off-road nyílt nap először volt két napos.

Tóth Viktória

Sárból volt bőven az off-road pályán

Horváth Ádám, az off-road egyik szervezője elmondta, hogy az eddigiek közül ez volt a legnépszerűbb nyílt nap. Október 11-én pálinka- és sajtfelismerő verseny is volt, pénteken és szombaton a Déli Szél Kulturális Egyesület produkcióját is megtekinthették az érdeklődők. Szombaton egész napos gyerekprogrammal várták a vendégeket, volt quadozás, élményautóztatás, terepjáró húzó verseny stb.

beremend, off-road
A legkisebbek is élvezték az off-road-ot

A felnőtteknek erőhúzó versenyt is szerveztek, Papp Zoltán lett az első helyezett. A klasszikus sárgyorsulás ügyességi versenyeket délután tartották. A gyári kategóriában az első helyezett Csizmadia Gábor lett, a második Zakhar Elemér, a harmadik Schauer József. Az épített kategória első helyezettje Rupos Géza, a második Papp Alex, a harmadik pedig Novák Gábor. Összesen 59 terepjáró, 4 quad és 5 cross motor, valamint 3 gyermek quad vett részt a programon.

A jótékony off-road csapat

Mint arról korábban hírportálunkon is beszámoltunk, az off-road csapat a Határszél Egyesülettel közösen egy jótékonysági bált is szervezett júliusban a Beremendi Rendezvényteremben. A támogatói jegyek és a tombolák bevételéből a beremendi bölcsődét támogatták, ahol a gyerekek számára különböző készségfejlesztő játékokra fordítják a támogatást.

Eddig 3 fő alapító tag vezette a nyílt napot, most további 5 főt vettek be, hogy még élvezetesebb, színvonalasabb lehessen a program, melyet jövőre már 4 hektár helyett 6 hektáron tartanak.

Koza Tamás (balról) és Horváth Ádám szervezők az épített kategória dobogósaival.  A harmadik szervező, Molnár Benjamin volt, ő nem szerepel a képen
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában