Postabontás

2 órája

Olvasónk szerint nem csak az Expo Centerben van a hiba

Túl hangos a zene, kilométerekre is elhallatszik, zavarja a közelben élők nyugalmát. A pécsi Expo Centerrel kapcsolatban ezeket a véleményeket fogalmazták meg a legtöbben.

Tóth Viktória

A fiatalabb korosztályhoz tartozóként én is megosztanám a témában a gondolataimat, tapasztalataimat. Egy évben legalább egyszer én is ellátogatok az Expo Centerbe. A Pécsi Egyetemi Napokon mindig megtelik a rendezvénytér, 3 napon keresztül ismert és kedvelt előadók lépnek fel a külső és belső színpadokon. 

Egy ilyen esemény valóban hanggal jár. Azok akik tételesen vezetik, hogy a lakásukban mekkora decibelt mérnek nem voltak fiatalok? Bennem az is felmerült, hogy miért van valakinek otthon zajszint mérő eszköze, de ez más téma...

Azok, akik most nem tudnak aludni a zajtól nem jártak szórakozni? Házi buliba vagy netán nagy koncertre? Hogy csak egyet említsek a sok közül. A pécsi Rockmaratonnal kapcsolatban miért nem volt ekkora felhördülés? Pedig az sem volt éppen halk. Egy évben néhány napot igazán el lehet viselni.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!