KomlóFest im Oktober

2 órája

Sör és jókedv költözött a komlói sportcsarnokba

Negyedik alkalommal rendezték meg Komlón a KomlóFest im Oktobert, mely újra nagy sikert aratott. A bajor Oktoberfest mintájára rengeteg csapolt sört, perecet és kolbászt lehetett fogyasztani.

Jusztin Levente

Komló Város Német Nemzetiségi Önkormányzat október 12-én rendezte meg már negyedik alkalommal a KomlóFest im Oktober című egynapos fesztivált. A rendezvény már kinőtte magát annyira, hogy a Komló környéki német közösség számára az egyik legkiemelkedőbb eseménnyé vált. A nap folyamán rengeteg fellépő mellett a gasztronómia kapott főszerepet, csapolt sört, bajor perecet, hurkát és kolbászt lehetett fogyasztani.

Sör
Fogyott a sör és a kolbász, remek hangulatot hozott a Komlófest im Oktober.
Fotó: Viszló Balázs

Egész délután a tánc, a zene és a sör játszott főszerepet

Délután fél ötkor nyitotta meg a rendezvényt Polics József polgármester és Rónáné Lusztig Ágnes, a Komló Város Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke. Öt órától pedig tánccsoportok és zenekarok műsora következett, ahol fellépett a Szenior Örömtánc Együttes, a Liederkranz kórus és a Geresdlaki Néptánccsoport. Később zenélt a Kier Krain Zenekar és a Sramlikings, negyed héttől pedig a jókedv és a mulatozás vette át a főszerepet este tíz óráig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában