Komoly elismerés

2023.06.30. 14:40

Akár egymillió forintot is kaphat a legjobb tanár

Akárcsak tavaly, idén is elismernék a legjobb középiskolai informatika tanárt – a díj nagyon komoly, egymillió forint.

Bama.hu

Az Informatikai Vezetők Társasága Közhasznú Egyesület (Ivetár) a Dél-Dunántúl meghatározó szervezeteinek informatikai vezetőit, valamint informatikai vállalkozások vezetőit tömöríti. A jelenleg 54 tagot számláló szakmai civil közösség tagjai - hangot adva az informatika oktatás és az azt végző oktatók iránti elkötelezettségüknek - 2022 februárjában megalapították a TanIT díjat, amivel az év középiskolai informatika tanárát ismerték el Baranyában. A díjat elsőként Lutz Tibor, a Baranya Vármegyei Szakképző Centrum Radnóti Miklós Közgazdasági Technikum oktatója kapta.

Az Ivetár újra meghirdeti a bruttó egymillió forint összegű TanIT díjat, amivel a 2022/2023-as tanév legkiválóbb középiskolai tanári teljesítményét kívánja elismerni Baranya megyében.

Az Ivetár zsűrije a díjra a jelölést 2023. augusztus 1. és szeptember 15. között várja itt az oldalon közzétett online űrlapon keresztül. A díjra bármelyik olyan tanár vagy oktató jelölhető, aki valamelyik Baranya vármegyei középfokú oktatási intézményben informatikát tanít és a pályázati határidő utolsó napján jogviszonyban áll valamelyik intézménnyel. A döntésnél kizárólag a 2022/2023-as tanévben (egészen pontosan a 2022. szeptember 1. és a pályázat beadásának napjáig) elért eredmények kerülnek figyelembevételre.

Bővebb információt a https://tanitdij.hu/ honlapon találhatunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában