Pályáztatnak

1 órája

Készülnek már a télre, a havas út kezelésére

Ugyan még remélhetőleg kitart pár hétig a jó idő, nem árt felkészülni már most a mínuszokra. Otthonainkban is elkezdődött a kertek téliesítése, az önkormányzatok pedig megtervezik a téli hóeltakarítást.

Tóth Viktória

Így tesz Siklós Város Önkormányzata is. A közelmúltban pályázatot hirdettek a város közigazgatási területén található, az önkormányzatának tulajdonában lévő belterületi utak és kerékpárutak síkosság-mentesítésére és hóeltakarítására.

hóeltakarítás,
Fontos időben felkészülni a hóeltakarításra
Fotó: MW

A leadott pályázatnak tartalmaznia kell a síkosság-mentesítésre és hóeltakarításra alkalmas géppark részletes bemutatását (pl. hókotrók, só- és homokszóró adapterrel felszerelt, illetve rakodási és szállítási feladatokra alkalmas gépjárművek számát), valamint a síkosság-mentesítés, hóeltakarítás díjára tett ajánlatot.

Mint arról az önkormányzat beszámolt, a pályázat értékelésénél előnyben részesítik a siklósi helyismerettel rendelkező, alacsonyabb díjat megajánló vállalkozót, gazdasági társaságot. 

A pályázat benyújtásának határideje november 22., a jelentkezéseket Siklósi Közös Önkormányzati Hivatal (Kossuth tér 1.) Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Osztályán lehet leadni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában