Pénzjutalom

2 órája

Egymillió forintra lehet pályázni a baranyaiaknak

Az Informatikai Vezetők Társasága Közhasznú Egyesület (Ivetár), valamint a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara ICT Bizottsága idén is meghirdeti a pénzjutalommal járó pályázatát. Keresik a legjobb informatika tanárt.

Tóth Dávid

A kép illusztráció

Fotó: Majzik Attila

Az Ivetár 2022-ben megalapította a TanIT díjat, melyhez együttműködő partnerként csatlakozott a PBKIK ICT Bizottsága, és 2024-től már a lebonyolítás feladatait is átvette az egyesülettől, amely szakmai partnerként és kiemelt szponzorként támogatja tovább a díjat, amelyet a élegjobb informatika tanár kap meg.

Informatika tanár
Idén is keresik a legjobb informatika tanárt Baranyában, még nem késő jelentkezni
Fotó: Török János

 

2024-ben is keresik a legjobb informatika tanár

A díj célja, hogy elismerésben részesítsen egy olyan baranyai, középiskolai informatikatanárt, aki az adott tanévben kiemelkedő munkát végzett az informatikaoktatás és az informatikai pályaorientáció területén.

A két szervezet idén újra meghirdeti a bruttó 1 000 000 Ft összegű TanIT díjat, amivel a 2023/2024-es tanév legkiválóbb középiskolai (informatika) tanári teljesítményét kívánja elismerni Baranya vármegyében. A díjra bármelyik olyan tanár vagy oktató jelentkezhet és jelölhető, aki valamelyik Baranya vármegyei középfokú oktatási intézményben informatikát tanít és a pályázat leadásának napján jogviszonyban áll valamelyik intézménnyel.

 

Még nem késő jelölni!

A határidő ugyan közel van, de még van időnk jelölni kedvenc tanárunkat.  A díjra a jelentkezéseket, illetve jelöléseket 2024. október 31-ig várják a https://www.tanitdij.hu/ oldalon közzétett online űrlapon keresztül.

Az elismerés népszerűségét jól mutatja, hogy évről évre szép számú jelölés érkezik az elismerést támogató két szervezethez. Mint arról az elmúlt esztendőben is beszámoltunk, a zsűri döntése alapján 2023-ban végül a díjat Soproni Gábor, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma tanára nyerte el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában