Kompromisszum nélkül

2 órája

Fiatalok segítettek három napon át

Wald Kata

Három napon át önkéntes fiatalok fogtak össze országszerte és teljesítettek közhasznú feladatokat a három történelmi egyház által szervezett 72 óra kompromisszum nélkül akció keretein belül: többek közt intézményeket, játszótereket szépítettek, erdőt, zöldterületeket takarítottak, kulturális műsorokat szerveztek fogyatékkal élőknek, időseknek.

fiatalok kompromisszum
A fiatalok közterületek takarítását is vállalták az önkéntes akcióban
Forrás: MW

A baranyai fiatalok is aktívak

A Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház által szervezett önkéntes akció során idén immáron 17. alkalommal fogtak össze október második hétvégéjén a vállalkozó szellemű fiatalok csoportjai országszerte, és három napjukat arra szánták, hogy másoknak segítsenek.

Az ifjúság körében évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szociális önkéntes akcióban baranyai fiatalok is részt vesznek minden évben  - az országos adatok szerint idén mintegy 200 projektben, 100 magyarországi és külhoni településen vállaltak önkéntes munkában feladatokat környezetükért, a körülöttük élőkért a fiatalok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában