Labdarúgás

2 órája

Megállíthatatlanok: a Komló sem okozott gondot a Mohácsnak – GALÉRIA

Három mérkőzést rendeztek az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szombati játéknapján. A hétvége rangadóján az éllovas Mohács 3-0-s győzelmet aratott Komlón.

Szabó Dániel

A Mohács nagyon bekezdett a rangadón, Csernik találatával már a hetedik percben megszerezte a vezetést. A komlóiak hiába tettek meg mindent az egyenlítésért, a 37. percben Vég büntetőből megduplázta a vendégek előnyét. Sokáig úgy tűnt, hogy ezzel kialakult a végeredmény, azonban a hajrában Bálint Gergő még bevitte a kegyelemdöfést.

mohács, komló, vármegyei foci
Jogos volt a vendégek öröme: háromszor is betalált Komlón a Mohács
Fotó: Löffler Péter

Szomszédvári rangadót rendeztek Siklóson, ahol a házigazda egy négyest gurított a Harkánynak. Bíró Ferenc együttese már az első játékrészben eldöntötte a mérkőzést, a 67. percben ráadásul Szabó Dánielt is kiállították, így 10 emberrel már nem volt visszaút a vendégek számára. 

A Bóly hatgólos meccsen tartotta otthon a három pontot a PVSK ellen. A pécsieknél hiába duplázott Kaya Furkan, Buni Barnabás együttese a szünet után rákapcsolt, s végül 4–2-re megnyerte a találkozót. 

Sport36-Komló–Mohács 0–3 (0–2)

Gólszerzők: Csernik (7.), Vég B. (37. – büntetőből), Bálint G. (88.).

Alpassport Siklós–Gyógyfürdő Harkány 4–0 (3–0)

Gólszerzők: Kalányos (16.), Kozma (33.), Borka (36., 73.). 

Kiállítva: Szabó D. (67.). 

Bóly–PVSK 4–2 (2–2)

Gólszerzők: Zsebe G. (19., 67.), Szíjas (23.), Spannenberger J. (69.), illetve Kaya Furkan (12., 27.). 

Kiállítva: Varga D. (65.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában