Hirdetés

3 órája

Két új márkával bővült a Siklósi úton az FX Autóház Peugeot szalonja

A FIAT és a Citroen teljes modellpalettája és márkaszervize is az FX Autóház legújabb telephelyén érhető el, Pécsett a Siklósi út 70-ben. A bővítéssel a létesítmény is átalakult, teljeskörű felújítás után modern környezetben várják az ügyfeleket.

PR cikk

Az olasz életérzést sugalló FIAT fogadja a Siklósi út 70-be érkező látogatót, majd a Citroen még napjainkban is kissé extravagáns, de mindenképp extra kényelmes modelljei következnek, végül a „házigazda”, a hosszú évek óta itt található Peugeot sportos és elegáns autói zárják a sort. A tágas udvaron a haszonjármű paletta sorakozik szigorú rendben, és a folyamatosan fejlődő használtautó kínálat első darabjai is helyet kapnak a sorban. Az FX Autóház megújult telephelye a 21. századi autószalonok filozófiáját követve, nem csak a modellkínálatában képviseli a környezetbarát és fenntartható gondolkodásmódot, hanem a létesítmény kialakításában is.

 

A Stellantis csoport három márkája költözött a Nyitrai Csoport legújabb létesítményébe, a Peugeot mellett a ma már technikájában sok ponton közös, de filozófiájában továbbra is egyedi márkák modelljeit kínáljuk az ügyfeleinknek. Természtesen igyekszünk kihasználni a közös gyökerekben rejlő szinergiákat, ebből pedig ügyfeleink is profitálnak

– mondja Rege Péter márkavezető.

 

Az átalakulás és bővülés után sem csökken a lendület az új létesítményben, mindhárom márkához sorra érkeznek az új modellek, emellett folyamatosan kedvezményekkel és akciókkal várják az ügyfeleket. A hatalmas szerviz pedig nem csak a garanciális munkákat végzi, hanem az idősebb járművek tulajdonosait is kedvezményes autókkal várják, emellett a sérült autókat is nagy szakértelemmel varázsolják újjá.

A Peugeot izgalmas időszakát éli, a megújult 3008-as mellett a napokban érkezett a nagy testvér, a vadonatúj  5008-as, és ugyancsak a családi autó kínálatot erősíti az új Rifter is.

 

Mindhárom új modell megtekinthető nálunk. Ezek már a Peugeot legfrissebb dizájn-irányzatát képviselik. Az új panoráma i-Cockpit a digitális műszerfalak világában is különlegesség, amit a Peugeot otthonos kialakítással tett igazán elegánssá. A Rifter továbbra is a praktikusan gondolkodó családok autója, óriási belső térrel és számtalan variációs lehetőséggel

– magyarázza Rege Péter, aki azt is kiemeli, hogy a hagyományos kompakt, kombi és szedán kategóriákban továbbra is jelen van a Peugeot.

 

A Citroen is meglepően széles modellpalettával rendelkezik, ám a levegőben ott van már a várakozás izgalma: a napokban érkezik az új C3, amely várhatóan felpezsdíti a városi autók piacát.

Ugyanez a várakozás érezhető a FIAT részlegen is, itt az örök klasszikus Panda – amely már a Pandina névre hallgat -, kap nagyobb testvért. A Grande Panda dizájnja és belső tere is különleges, már a vásárlók is kíváncsian várják. Új modell a FIAT 600 is, az örök klasszikus 500-as formáját idéző Crossover igazi mindenes, tágas belső térrel és nagy csomagtartóval.

 

Mindhárom márkára igaz, hogy számtalan hajtáslánc megoldást kínálnak, a hagyományos benzinmotortól kezdve a hibriden át a teljesen elektromosig, sőt a dízelek sem tűntek el a kínálatból.

Ducato, Scudo, Doblo – mindenki tudja, hogy a FIAT évtizedek óta bizonyító haszonjármű családjáról van szó, amely kiegészülve a Peugeot Boxer, Expert és Partner, valamint a Citroen Jumper, Jumpy és Berlingo trióival a személyautókhoz hasonlóan egymást kiegészítve kínál szinte minden feladatra megoldást. Az alvázas kiviteltől a 17 köbméteres rakterű furgonig terjed a paletta, amely a városi áruszállítástól a nemzetközi fuvarozásra alkalmas modelleket takar. Az elektrifikáció erre a területre is betört, a haszonjárművek is rendelhetőek teljesen akár elektromos hajtáslánccal is.

 

A FIAT és a Citroen mellett a használtautó-kínálat megjelenése is újdonság a Kertváros kapujában fekvő autószalonban, így az autóbeszámítás is egyszerűbbé vált mindhárom márka esetén.

Természetesen preferáljuk az itt képviselt márkákat, de más típusokat is szívesen látunk, ebben az esetben is a Nyitrai Csoport tudásbázisára támaszkodunk és nagyon kedvező konstrukciókat tudunk kínálni

– mondja Rege Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában