Hirdetés

1 órája

Baranyai kisbolthálózat országos szintre emeli a szolgáltatásait

Kisboltoktól szokatlan lépésre szánta el magát az Enger Kft. azzal, hogy webshopot indítottak a közelmúltban. Így szolgáltatásuk már nem csupán Baranya vármegyében, hanem országos szinten elérhető.

PR cikk

Az Enger Kft. egy igazi baranyai cég, melynek telephelye Pécstől húsz kilométerre található Birjánban. Itt viszonteladóként lehet regisztrálni és vásárolni, a kínálat pedig több, mint tízezer termékből áll, válogatni bőven lehet. A háztartási cikkektől kezdve, a vegyi árun át, a tartós élelmiszerig minden elérhető. Ez mellett több kiskereskedelmi boltot is üzemeltet a cég. A kilenc pécsi üzlet mellett Beremend, Birján, Mohács, Nagynyárád, Olasz, Siklós, valamint a Tolna vármegyei Tolna is jeleskedik egy-egy bolttal. A választék a kisboltokban is hatalmas a nagykereskedelmi központnak köszönhetően, ahonnan azonnal tudnak árut szállítani. Folyamatosan akciókkal jelentkeznek, a mostani hatalmas lépésükkel is csak nyerhetnek a vásárlók.

Megújulásukkal kilépnek az országos piacra

A cég eltökéltségét bizonyítja az új webshop elindítása, amivel a mai kor vásárlói igényeit teljesíteni tudják. Felgyorsult világunkban hatalmas lehetőséget biztosít egy bolt, ha webáruházukból házhoz tudunk rendelni. Aki pécsi címre rendel termékeket, azok számára kedvezményes áron szállítja ki a cég a vásárolt cikkeket. A rendelések akár még a kisboltokba is kérhetőek.

Ezzel együtt nem csupán a vármegyeszékhelyről rendelőknek éri meg az Enger Market-től rendelni. Az árak miatt is megéri. Ezek a legtöbbször kedvezőbbek, mint a nagyobb multik esetében, így mindenképp érdemes meglátogatni a webshopot.
Az új vásárlók még jobban járnak, mivel azonnal további kedvezményben részesülnek. Az 1000 forintos kuponhoz nem kell semmit tenni, automatikusan jár az új regisztrálóknak. A vásárló a profiljára kapja meg a pontgyűjtő számlára, amit abban az esetben használhat fel, ha minimum 10.000 forint értékben vásárol.

A webáruház itt érhető el.

Az Enger Market másik újítása azoknak kedvez, akik rendszeresen vásárolnak a cég fizikai üzleteiben. Elindították törzsvásárlói applikációjukat, amin keresztül pontokat gyűjthetnek a vásárlók, illetve kuponokat válthatnak be. Ezzel a lépéssel még kedvezőbbé tették az üzleteikben történő vásárlást.

Az alkalmazások itt érhetők el:
Apple App Store
Google Play Store

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában