A helyiek érdeke

2 órája

Lezárt átjáró: több száz aláírással fordul a klinika elnökéhez Barkóczi

Újabb fejleményről számolt be a koronavírus-járvány alatt lezárt Szendrey Júlia utcai átjáró ügyével kapcsolatban a városrész önkormányzati képviselője. Barkóczi Csaba. A PTE Klinikai Központjának elnökéhez fordul, hogy megnyissák a helyieknek fontos, ám évekkel ezelőtt lezárt átjárót.

Balikó Gergely

Megkaptam a lakóktól a kellő felhatalmazást, ezért Dr. Sebestyén Andorhoz, a PTE Klinikai Központjának elnökéhez fordulok a lezárt Szendrey Júlia utcai kapu megnyitásának ügyében” – írta közösségi oldalán a pécsi polgári szövetség színeiben mandátumot nyert képviselő.

lezárt átjáró
Barkóczi Csaba a lezárt átjáró előtt.

Több százan szeretnék visszakapni a lezárt átjárót

Barkóczi Csaba felidézte, hogy a lakossági megkeresést követően szeptemberben fórumot tartottak, majd igényfelmérő aláírásgyűjtést indítottak az érintettekkel a városrészünket, Pécs-Ispitaalját a történelmi Belvárossal összekötő Szendrey Júlia utcai – jelenleg lezárt - átjáró megnyitása érdekében. 

Ismertetése szerint a petícióhoz eddig, több mint 150 környékbeli lakó, valamint a Hullámfürdő 200-nál is több vendége csatlakozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában