Hirdetés

3 órája

Szállj fel szabad madár! – Ünnepi élménykoncert a Birtokon!

Közismert, emblematikus magyar dalokból összefűzött, emelkedett hangulatú koncertshow várja a zenekedvelőket október 23-ai nemzeti ünnepünkön a Bikali Élménybirtokon. A nagy érdeklődés miatt érdemes a belépőjegyeket már elővételben, időben megvásárolni.

PR cikk

A Szállj fel szabad madár! címet viselő október 23-ai szuperprodukció lenyűgöző és elképesztő látványvilághoz 21. századi színpadtechnika társul. 
2024. október 23. 19:00-21:00

 


Amint az a Bikali Élménybirtok programelőzetesében olvasható, a szervezők megfogalmazták, dalból, versből és táncokból emlékező nép hírében állunk a nagyvilágban. E válogatásművel többségében csak szemelvényekben meglévő zenei csodákat rendeztek közös csokorba, kulturális értékként átörökíteni szándékozva őket a felnövekvő generációk számára is. 

 

A produkció színvonalának emeléséhez a legmodernebb ledes látvány- és színpadtechnikát hívták segítségül, a mikrofonoknál pedig olyan kiváló előadók hallhatóak majd, mint Nagy Szilárd, Varga Lala, Ragány Misa, Réthy Zsazsa, Molnár Ágnes, Koroknai Árpád (KORI) vagy Kósa Zsolt, illetve Tarján Pál és Derzsi György tenorok. A TBG Production előadásának rendezője Vári János, zenei rendezője Benedekfi István. A LED visual animációkért Szűcs Norbert, a koreográfiáért Torma Zsolt, a fényshowért pedig MD Rental-Rech Bálint felel.

 

A 2×55 perces Szállj fel szabad madár! előadás a Bikali Élménybirtok Lovagi Arénájában október 23-án 19:00 órakor kezdődik, a két felvonás között 20 perces szünettel és büfével. A produkcióra a belépőjegyek már most megvásárolhatók, a különféle jegytípusokról ITT található bővebb információ.

A középkort páratlanul életre keltő további színes programkavalkádról színes és érdekes beszámolók olvashatók a Bikali Élménybirtok honlapján.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában