Kézilabda

3 órája

A sereghajtót fogadja szombaton a Carbonex-Komló

Szezonbeli harmadik győzelmét zsebelné be a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata az élvonal idei kiírásban. A Bányász szombaton 18 órától a Budakalásszal csap össze a komlói sportcsarnokban.

Szabó Dániel

A sereghajtó Budakalászt fogadja szombaton 18 órakor a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata az NB I. hetedik fordulójában. Kemény összecsapás vár György László együttesére, még úgy is, hogy ellenfele nem szerzett még pontot idén. A Bányász soros vendégének nagyon nehéz volt a szezoneleji sorsolása, szinte az összes élcsapattal megmérkőzött már.

Carbonex-Komló, kézilabda
Szombaton a Budakalászt fogadja a Carbonex-Komló
Fotó: Péter Szabó Zoltán

A komlóiak legutóbb Füreden jártak, ahol 3 ponttal maradtak alul, így 5 ponttal, a tabella kilencedik helyéről várhatják a folytatást.

A kupában is a Balatonfüreddel találkozik a Carbonex-Komló

Friss hír, hogy a Magyar Kupában is Balatonfüred lesz Bogdanicsék ellenfele, hazai pályán fogadják a Balaton-partiakat. A hivatalos játéknap november 13., de a mérkőzés pontos időpontjáról még egyeztetnek a felek. Érdekesség, hogy ez lesz az MK harmadik fordulójának egyetlen olyan meccse, ahol két élvonalbeli gárda találkozik. 

Magyar Kupa, 3. forduló: Szigetszentmiklósi KSK–Dabas KC, PV-CENTRAL Békési FKC–PLER-Budapest, Mezőkövesdi KC–CYEB-Budakalász, DEAC–Eger, Veszprémi KKFT–Győri ETO University HT, Százhalombattai KE–Budai Farkasok-Rév, Carbonex-Komló–Balatonfüredi KSE, Kézilabda Klub Ajka–NEKA

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában