Le a kalappal!

1 órája

Árvíz: a pécsi vízilabdások majdnem ezer zsákot mozgattak meg Bátán

Szabó Dániel

Fotó: PVSK-Füszért Facebook-oldala

A PVSK-Mecsek Füszért élvonalbeli vízilabdacsapa pénteken, szombaton és vasárnap is mérkőzést játszik Szegeden a Magyar Kupában, a stáb és a játékosok mégis időt szakítottak arra, hogy részt vegyenek az árvíz elleni védekezésben. A klub Facebook-oldalán számolt be róla, hogy az együttes a héten Bátán járt, ahol majdnem 1000 zsákot mozgattak meg a pécsi srácok.

„Tudjátok, hogy nagyon fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást és ezekben a hetekben nagyon sok embernek szüksége van a segítségre. Régen nem látott árvíz sújtja az országot, ezért mi is mentünk Bátára és tettük, amit kellett. 

Közel 100 méteren majdnem 1000 darab, 2 tonnányi homokzsákot mozgattunk meg néhány óra alatt. Nekünk ennyire volt most lehetőségünk a sűrű program kellős közepén, betekintést nyerhettünk az árvízi védekezésben dolgozók munkájába, köszönjük, amit naponta tesznek az országért és embertársainkért!” – olvasható a PVSK-Mecsek Füszért Facebook-oldalán. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában