Labdarúgás

2 órája

Tehetséget hozott sérültjei helyére a Misleny

Kvanduk Bence

Forrás: HR-Rent Kozármisleny

Két sérültje, Kozics Barnabás és Nagy Erik pótlására új labdarúgót hozott el Pakról a két klub közti kooperációs szerződésnek köszönhetően a HR-Rent Kozármisleny. Az NB II.-es kerethez Horváth Kevin csatlakozott, aki Érden ismerkedett először a focival, majd a Diósdnál folytatta miközben a Fogócska SE-nél futsalozott. Ott figyelt fel tehetségére a Paks, ahol már az NB I.-ben is bemutatkozott.

– Az elmúlt hetekben sajnos két alapemberünk, Kozics Barna és Nagy Erik sérülés miatt hosszabb időre kiesett a játékból, ráadásul mindketten belső középpályások. Hogy pótolni tudjuk hiányukat, kézenfekvő megoldás volt számunkra, hogy a kooperációs együttműködésnek köszönhetően Kevin csatlakozzon a kerethez – mondta a HR-Rent szakmai tanácsadója, Mihalecz István a klub közösségi portálján. – Kevin az egyik legtehetségesebb fiatal játékos, aki hosszú ideje már a Paks első csapatával edz, és számos mérkőzésen pályára lépett már az NB I.-ben. Mentálisan erős, technikailag képzett játékos, ezen tulajdonságaival beleillik a mislenyi közegbe, és tudja helyettesíteni majd sérültjeinket. Köszönet Haraszti Zsoltnak, aki rugalmasan állt a helyzethez, és kisegített bennünket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában