Itt lesz Harry Potter!

2 órája

Lego, de tényleg minden mennyiségben

Újra Pécsre érkezik a Kockanapok LEGO építmények kiállítása és játszóház címet viselő esemény. A rendezvénynek a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Ház ad otthont október 5-én és 6-án.

Czeczon Enikő

A lego még mindig sokakat elvarázsol

Fotó: Laufer László

A kiállítás keretében a legnagyobb magyarországi gyűjteményt csodálhatják meg az érdeklődők, amely több mint száz építménnyel bővült az elmúlt két évben.  

A látogatók több mint 2 millió kockából láthatnak elképesztő egyedi alkotásokat és különleges gyári készleteket. Filmjelenetek és videojáték-jelenetek elevenednek meg LEGO-ból. A résztvevők találkozhatnak Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein át a Csillagok háborúja karakterekig, valamint Kevinnel is a Reszkessetek betörőkből. 

Mindemellett gigantikus építmények tekinthetők meg a világ csodái és ismert épületei közül, valamint a gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban.

Továbbá megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás anyagát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában