Ejnye!

1 órája

Menczer Tamás: Ne hazudj, Peti! (videó)

Szembesítette Magyar Pétert korábbi állításaival a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

– Van az a mondás a hazug emberről meg a sánta kutyáról – fogalmazott Menczer Tamás a Facebookon megosztott videójában, Magyar Péternek üzenve - vette észre a Magyar Nemzet.

 A Tisza Párt elnöke az árvízi helyzet kapcsán azt állította, hogy sem a hadsereg, sem a katasztrófavédelem, sem semmilyen hivatalos szerv nincs jelen a védekezésben, csak néhány polgárőr dolgozik civilekkel.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a videóban bemutatta, hogy később Magyar Péter már köszönetet mondott a vízügyeseknek, a honvédeknek és a katasztrófavédelem szakembereinek, majd azt állította, hogy senki nem támadja sem a katonákat, főleg nem a katasztrófavédelmet, a tűzoltókat és a polgári védelmet.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Egy beteges hazudozó esetében szerintem teljesen feleslegesen, mégis azt mondom, ne hazudj, Peti
– tette hozzá Menczer Tamás.

Az eredeti cikk ITT olvasható el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában