Labdarúgás

2024.08.02. 11:26

Szombathelyről szerződtetett tehetséges kapust a Lőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Fiatal hálóőrrel bővítette keretét a Szentlőrinc SE NB II.-es labdarúgócsapata a napokban. Kostyák Rajmund, a 2006-os születésű fiatal hálóőr a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián nevelkedett, ahol felfigyelt tehetségére a szombathelyi Illés Akadémia-Haladás is, ahova a 2022/2023-as szezonban igazolt át. Az előző szezonban már az Szombathelyi Haladás felnőtt keretében is számítottak rá, de a második vonalban még nem debütált.

– A tavalyi sajnálatos szombathelyi események után nagy öröm volt számomra, hogy az NB II-be visszajutó Szentlőrinc szívesen látna a soraiban, ahol sikerült meggyőznöm a szakmai stábot – nyilatkozta Kostyák Rajmund a klub közleményébe. – Nagyszerű közegbe kerültem, mindenki segítőkész. A csapat képes lehet a jó szereplésre idén, visszajutó együttesként pedig szeretnénk a tagságunkat megőrizni hosszútávon. Az a célom, hogy minél többet fejlődjek, a legjobb tudásommal segítsem a csapatot és idővel bemutatkozhassak a másodosztályban!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában