Labdarúgás

2024.08.07. 08:03

Szerdán folytatódik a pontvadászat

Szerdán ismét pályán lesznek az NB III.-as pécsi labdarúgócsapatok. A PMFC Szekszárdon, a PTE-PEAC Kaposváron vendégeskedik 17.30-tól.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Fantasztikusan kezdte el az idényt a PMFC, a Dunaföldvárt egy nyolcassal küldte haza. Hétvégén nem folytathatta a piros-fekete gárda a pontgyűjtést, hiszen a Magyar Kupa 1. fordulójában volt jelenése, de éppen ezért szerdán ismét pályán lehet a létfontosságú egységekért, amiket Szekszárdon kell zsebre vágnia. A tolnaiak szintén sikerrel nyitottak, egy küzdelmes meccsen Pécsről vitték el a három pontot, ugyanakkor Fejősék most bizonyíthatják igazán, hogy ők más szintet képviselnek, mint a bajnokság többi szereplője.

Miközben a piros-feketék Szekszárdra látogatnak, a PTE-PEAC Kaposvárra utazik, ahol az egyik bajnokesélyes ellen kell megvillantania a tudását és magabiztosságát. Az is igaz persze, hogy a Majos is meg tudta fékezni a Rákóczi rohamait, így talán épp itt, a szezon elején az egyetemisták is elkaphatják a somogyiakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában