Vízilabda

2 órája

Magyar Kupa: gólzáporos mérkőzést veszített el a Szeged ellen a PVSK

Szabó Dániel

Fotó: Kovacs Liliána

Vereséggel kezdte a férfi vízilabda Magyar Kupa csoportkörének küzdelmeit a PVSK-Mecsek Füszért. Zlatko Rakonjac fiai három góllal maradt alul a házigazda Szegeddel szemben. 

Már az első negyedben is kapkodhatták a fejüket a helyszínen szurkolók, ugyanis a hazaiak a vendégek is négy-négy alkalommal vették be a hálót. A következő, szintén gólzáporos etap Kiss Csaba együttesének sikerült jobban, így a Szeged 2 gólos előnnyel kezdhette a második félidőt. 

A harmadik nyolc perc döntőnek bizonyult, hiszen a Tisza-partiak behozhatatlan különbségre tettek szert. Bánkódni azonban nincs idő, szombaton a Honvéd, vasárnap pedig a Miskolc ellen javíthatnak Kókaiék. 

Szeged–PVSK-Mecsek Füszért 18–15 (4–4, 5–3, 6–2, 3–6)

Férfi vízilabda Magyar Kupa, B-csoport. Szeged. Vezette: Kenéz Gy., Varga M. 

Szeged: Danka – Báthory, Pörge, Bóbis 3, Nagy M. 3, Spitz 2, Varga M. 1. Csere: Kürti 3, Leinweber 3, Kasza 1, Horvát V., Sziládi 2, Sánta. Edző: Kiss Cs. 

PVSK: Szabó B. – Dragoljub 3, Mihajlo 2, Kókai, Holl 4, Vidovenyecz 1, Szabó G. Csere: Kondor 4, Reisz, Imre K. 1, Cseh, Némethy Edző: Zlatko Krakonjac. 

A pécsiek további programja: Honvéd–PVSK (szeptember 21., 17.00), PVSK–Miskolc (szeptember 22., 12.30). 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában