Labdarúgás

2024.08.04. 21:04

Kifutott az időből a Kozármisleny a Szeged ellen, csak kapufáig jutott

Idén kissé beragadt az NB II. rajtjánál a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata, amely a Békéscsaba elleni döntetlen után a Szegeddel is ikszelt.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A vendég Szeged együttese kezdte aktívabban a kozármislenyi találkozót, de Lékai a helyén volt, s minden helyzetet megoldott, amikor szükség volt rá. Az első játékrészben így is a kék-fehérek álltak közelebb ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést, de a 43. percben Kirchner és Pesti lövésénél is menteni tudtak a vendégek, majd előbbi ismétlését a gólvonalról vágta ki az egyik védő szinte spárgázva.

A fordulás után ismét Lékai percei jöttek, aki Papp Áron, majd Márkvárt lövését is védte másodperceken belül, s bravúrjainak sora folytatódott ezt követően is. A 79. percben aztán egy gyors kontra végén Barkóczi járt közel a gólhoz, de a vendégek kapujának keresztlécén csattant a lövése. A végjátékban ismét a hazaiak portásának kellett figyelnie leginkább, de ezen az estén nem lehetett túljárni az eszén.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–SZEGED-CSANÁD GA 0–0
Labdarúgó NB II., 2. forduló. Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion, 600 néző. Vezette: Jakab Árpád (Kulman Tamás, Király Zsolt)
KOZÁRMISLENY: Lékai – Schuszter (Beke P., 85.), Vajda R., Horváth D., Turi – Nagy E., Kozics (Lépő, a szünetben) – Pesti (Debreceni, 64.), Kirchner, Kiss B. (Daru, 64.) – Horváth P. (Barkóczi, 75.). Vezetőedző: Pinezits Máté
SZEGED: Onódi – Gera N., Pejovics, Horváth M., Tóth B. – Varga B. (Kurdics, 82.), Márkvárt, Haris – Papp Á., Borvető, Takács-Földes (Mohos, 61.). Vezetőedző: Michael Boris

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában