Labdarúgás

2024.08.29. 14:35

Felzakatolt a Vasút a dobogóra

Kvanduk Bence

Forrás: Szekszárdi UFC

Három baranyai egyesület tehetséges labdarúgói vettek részt Szekszárdon a Horváth Péter „Tádé” Emléktornán. A PVSK, a Szentlőrinc SE és a HR-Rent Kozármisleny U11-es ifjoncai  mindent megtettek, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Végül a Vasút az előkelő 3. helyen zárt, míg a Lőrinc a 7., míg a Misleny a 8. lett.

A szekszárdiak ikonjának fia, a HR-Rent Kozármisleny NB II.-es gárdájának támadója az eseményen köszöntőjében kiemelte: „Apa biztosan néz minket fentről és egy-egy remek gólnál megpödri a bajszát és azt mondja – igen, ez az!”

Az elért eredmények mellett egy különdíjasra is büszkék lehettek a baranyaiak, ugyanis a legjobb kapus címet Nyers Zalán, a mislenyiek hálóőre érdemelte ki.

A Horváth Péter „Tádé” Emléktornán végeredménye: 1. Lula Baja, 2. Szekszárdi UFC, 3. PVSK, 4. Bonyhádi VLC, 5. ASE Paks, 6. Kalocsa Méhecskék SE, 7. Szentlőrinc SE, 8. HR-RENT Kozármisleny.

Legjobb kapus: Nyers Zalán (Kozármisleny).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában