Labdarúgás

2024.07.28. 15:42

Fradi nevelésű támadót és zalaegerszegi védőt igazolt a Lőrinc

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Tovább erősítette együttesét az NB II.-es rajt előtt a Szentlőrinc SE labdarúgócsapata.

Soroksárról a Fradi nevelésű Hajdú Roland érkezett a piros-feketékhez. A 22 éves támadó Csongrádon kezdett futballozni, majd rövid hódmezővásárhelyi kitérő után került a Ferencvároshoz. Az ott eltöltött éveket követően igazolt a sárga-feketékhez, ahol 89 alkalommal szerepelt a másodosztályban.

– Nagyon örültem a Szentlőrinc megkeresésének, mert úgy érzem, a klubra jellemző légkörben ki tudom hozni magamból a maximumot, és ennek köszönhetően lesz majd lehetőségem arra, hogy még feljebb lépjek – fogalmazott a 22 éves balszélső, aki több poszton is bevethető, nagy a munkabírása, és szeret egy-egyezni. – Amióta idejöttem, nagyon jól érzem magam, tényleg remek közegbe kerültem. Bízom benne, hogy csapatként és egyénileg is jó teljesítményt fogunk nyújtani, és végül egy sikeres, eredményes szezont zárunk.

A 19 éves balhátvéd, Papp Csongor a zalaegerszegi utánpótlásban kezdett futballozni, de hamar, már tizenkét éves korában átkerült Szombathelyre, az Illés Akadémiára. Az utánpótlásban végigjárta a ranglétrát, majd négy év után visszaigazolt a ZTE-hez, ahol az NB III.-as együttesben játszott, de az élvolban is kapott lehetőséget. A legutóbbi idényt a Vasasnál töltötte.

– Örülök, hogy egy NB II.-es klubhoz jöhettem, nagyon bízom benne, hogy kapok lehetőséget, és bizonyíthatom, mire vagyok képes – fogalmazott a mindössze 19 éves balhátvéd. – Nagyon sokat nyomott a latban az érkezésem kapcsán, hogy jól ismerjük egymást Waltner Róbert vezetőedzővel, aki a ZTE-nél többször is felhívott edzeni az élvonalbeli kerethez. Szeretnék minél több időt a pályán tölteni, hasznosan, eredményesen akarok futballozni, amivel segíteni szeretném a Szentlőrincet abban, hogy elérje a célját, és bentmaradjon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában