Labdarúgás

2024.02.01. 12:01

A tolnai bajnokság nagy esélyese nagy falatnak bizonyult

Móga Richárd

Forrás: Mohácsi TE 1888 - Labdarúgás

Amennyire könnyen vette a PMFC U19 elleni (5–1) első felkészülési mérkőzését a Mohács labdarúgócsapata, épp annyira megszenvedett a Tolna vármegye egyes bajnokaspiráns, Bátaszéki SE ellen hazai környezetben.

Péter József ismételten minden egészséges játékosát kipróbálhatta, ráadásul örömhír, hogy nem sérült meg senki. A legfrissebb igazolás, a gólérzékeny támadó, Károly Bálint is kapott egy félidőnyi játéklehetőéget, de ezúttal csak a sokat látott csapattársa, a huszonnyolc esztendős Spannenberger János volt eredményes még az első játékrészben. A fordulást követően a Bátaszék másodszor is megzörgette a hálót, a válasz pedig elmaradt.

A baranyai együttes természetesen folytatja tovább a felkészülést, sőt, február 3-án, szombaton 11 órától már a Paks második számú csapata ellen lehet bizonyítani ugyancsak hazai terepen. Azt követően pedig még a tervek szerint három hazai (NK Vardarac, Baja, Nagyjabom), valamint egy idegenbeli (Szeged II.) találkozón lehet tesztelni.

Mohácsi TE 1888–Bátaszéki SE 1–2 (1–1)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Mohács első félidei csapata: Barabás – Rázsics, Hetényi, Racskó, Loch – Vég, Dér, Aszalós Nagy – Károly B., Spannenberger. Mohács második félidei csapata: Barabás – Sárosi, Mrenka, Károly V., Mórócz (Váradi) – Szabó, Izsák, Müllerlei, Kiss – Román, Bohata.
Mohácsi gólszerző: Spannenberger J.

Péter József, a Mohács vezetőedzője: – Hasznos és nagyon tanulságos mérkőzés volt. Az első 30 perc kimondottan tetszett, azt játszottuk, amit kértem. Viszont utána előjött sok olyan hiba, amit nem szabad elkövetni még a felkészülés ezen szakaszában sem. Veszélyes helyeken veszítünk labdákat, sok helyezkedési hibával játszunk. Egyelőre még sok a technikai hiba, nincsenek meg a kellő labda nélküli mozgások. Ennek ellenére így is megvoltak a lehetőségek, hogy gólokat szerezzünk.

Ez következik (02.03.): Mohács–Paks II. (11.00).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában