Asztalitenisz

2024.01.10. 13:00

Az NB I.-ben is szárnyal a PTE-PEAC csapata

Kvanduk Bence

Forrás: Shutterstock

Jó helyről várja a folytatást az Extraligában az egyedüli veretlen PTE-PEAC Kalo-Méh I. (3.) és a Komlói Bányász (1.) férfiasztalitenisz-csapata is, azonban arról jóval kevesebb szó esik, hogy a pécsi egyesületnek az NB I.-ben is van egy kiválóan teljesítő együttese.

A Ponger tabellája szerint a PTE-PEAC Kalo-Méh II.-nél csupán egy csapat tudott több pontot szerezni, de a Tatai Atlétikai Club egyel több mérkőzést teljesítve ért el hárommal több egységet.

A pécsi Gálosi Tibor és Mihalovity Dominik összecsapásai 75 százalékát nyerve segíti az együttest a siekerek felé. Mindkettejüknek 18 nyert és 6 vesztett meccse van, csapatként viszont csak egyszer múlták felül őket. Még az első fordulóban a szombathelyi SZAK-Sportiskola bizonyult jobbnak (10:4). Azóta a Sopron (10:4), a Pénzügyőr (8:6), a Celldömölk II. (12:2), a Pénzügyőr II. (9:5), a Székesfehérvár (8:6), a Dunaújváros (10:4) és a Tata (8:6) ellen is győzni tudott a Pécs.

Legközelebb hazai környezetben február harmadikán játszanak majd az egyetemisták, a SZAK érkezik 11 órára Pécsre, hogy megpróbálja megismételni korábbi bravúrját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában