Új kiállítás

2024.07.08. 10:00

Alkotói foglalkozásokon született írásokat olvashatunk az Alma Galériában

Július 7-én új kiállítás nyílt a pécsi Alma Galériában, amely a Bátortalan keresem a külvilágot címet kapta, és egész júliusban látogatható a galéria nyitvartási idejében.

Czeczon Enikő

A tárlat kiállítója Khaled-Abdo Szaida színházi dramaturg, rendező, író, kreatív írás tanár, aki október óta tart Pécsen és Pécs környékén író-olvasó klubot több korosztálynak. Alkotói műhelyei során irodalmi műveket dolgoznak fel a foglalkozáson résztvevőkkel, akikkel ki is próbálják magukat különböző gyakorlatok során, többféle műfajban és művészeti formában. A tárlat során a foglalkozásokon született írásokat és alkotásokat lehet megtekinteni.

A kiállítás ideje alatt lehetőség van találkozni Szaidával, aki július 10-én 16 órától 17 óráig papírszínházas meséket olvas gyerekeknek, július 24-én pedig népmesés foglalkozást tart szintén 16 órától 17 óráig 6-12 éves korosztálynak. Július 31-én felnőtteket vár kreatív írás műhelybe, szintén a megszokott időpontban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában