A chip és oltási könyv megléte feltétel

2 órája

Vizsgát rendez a hajtókutyáknak a baranyai vadászkamara

Az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) Baranya vármegyei Területi Szervezete nagyvadas (VAV) vizsgát rendez október 25-én Tormáson, a Nagymáté Vadászháznál, amelyen minden első életévét betöltő, chippel rendelkező hajtókutya.

Bama.hu

A vármegyei vadászkamara tájékoztatása szerint jelentkezésre október 23-ig lehet e-mailben vagy személyesen – közölték azt is kiemelve, hogy a vizsga napján, illetve a helyszínen jelentkezést már nem fogadnak el.

Kitértek arra is, hogy az elektronikus úton történő jelentkezéshez az eb oltási könyve, tulajdonos neve és számlázási címe, elérhetősége, valamint a 15 ezer forintos vizsgadíj átutalásáról szóló banki igazolás szükséges, amelyet a [email protected] e-mail címre várnak a szervezők.

Személyesen is lehet jelentkezni az oltási könyv, tulajdonos neve és számlázási címének megadásával, továbbá a vizsgadíj készpénzben, a fent említett határidőig történő befizetésével az OMVK Baranya vármegyei Területi Szervezeténél, ügyfélfogadási időben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában