Megmérettetés

2 órája

Vizslás vadászok számára rendez versenyt a baranyai vadászkamara

Baranya Kupa-Szent Hubertusz Verseny címmel rendez megmérettetést Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) Baranya vármegyei Területi Szervezete november 3-án, vasárnap Martonfán – közölte a kamara a honalapján. Vizslás vadászokat várnak

Bama.hu

A vizslás vadászok készülhetnek

Fotó: MW

Tájékoztatásuk szerint a versenyen angol és kontinentális vizslák vehetnek részt, a vizslás vadászok saját vadász-lőfegyverrel, valódi vadászati körülmények között versenyezhetnek a vadászat személyi- és tárgyi feltételeinek megléte mellett.

Így nevezhetnek a vizslás vadászok

Nevezési feltétel, hogy a vizslák oltási könyvvel, veszettség elleni védőoltással, chippel, a vezető pedig érvényes Baranya megyei (02- megyekód) vadászjeggyel rendelkezzen.

Nevezni október 28-ig lehet az OMVK Baranya vármegyei Területi Szervezeténél a [email protected] e-mail címen a nevezési feltételekben foglalt dokumentumok megküldésével, vagy ügyfélfogadási időben személyesen.

A versenyen a lőhető vadfaj a szürke fogoly lesz, a gyülekezőt november 3-án reggel 8 órakor tartják a martonfai Vadász- és Ifjúsági Központnál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában