Elismerés

1 órája

Nemzetközi elismerések után itthon is újabb sikert aratott a Körber

Bama.hu

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

A Körber Hungária nemrég New Yorkban Stevie Awarddal, Londonban pedig Employer Brand Management Awarddal gazdagodott: mindkét díj a cég jólléti és egészségmenedzsment programját ismeri el. Ezúttal az ESG megoldásokat díjazó Effekt 2030 díj zsűrije választotta a vállalat munkavállalói jólléti programját a legjobbak közé.

Bölcsőde-, óvoda- és iskolakezdési támogatás, változatos bónuszok, ingyenes komplex egészségügyi szűrés, több mint száz üzletben és szolgáltatónál elérhető kedvezményprogram, kedvezményes sportolási lehetőség – csak néhány tétel a díjnyertes munkavállalói jólléti program választékából. A Körber számára a tapasztalt munkatársak hosszú távú megtartása stratégiai kérdés, ezért régóta tudatosan építik és bővítik a juttatási csomagjukat.

Az Effekteam Egyesület 2019 óta meghirdetett Effekt 2030 díja a vállalatok környezeti, társadalmi és vállaltirányítási megoldásainak elismeréséül szolgál. Az egyesület által kiválasztott és döntőbe jutott pályázatokra a nagyközönség is leadhatja voksát minden év szeptemberében. A szakmai zsűri idén 21 projektet bocsátott közönségszavazásra, amelyen a Körber munkavállalói jólléti programját bemutató pályázat hozta el az első helyet.

A legfontosabb célunk, hogy dolgozóink jól érezzék magukat a munkahelyükön és sokáig a kollégáink maradjanak. Igyekszünk az anyagi juttatásokat, kedvezményeket és a munkahelyi hangulathoz hozzáadó elemeket úgy kombinálni, hogy minden munkatársunk egyaránt érezze a megbecsülésünket”– fogalmazta meg a Körber törekvéseit Zalay Buda ügyvezető igazgató.

A vállalat jólléti programja nem az első elismerést vitte haza 2024-ben. A rangos nemzetközi Stevie Awards New York-i gálájáról a legjobb munkaadóknak kiírt kategóriában ezüstéremmel tért haza, az Employer Brand Management Awards londoni díjátadóján pedig egy ezüst és egy bronz minősítéssel díjazták a Körber munkavállalói érdekében tett erőfeszítéseit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában