Futsal

1 órája

Ötből öt: a fővárosban is győztek a pécsi futsalosok

Bombaformában menetel a pécsi futsalcsapat az NB II. Nyugati csoportjában. A PEAC hétfő este 5–2-re legyőzte a fővárosban az Airnergy FC-t, így öt forduló után továbbra is hibátlanul vezeti a bajnokságot.

Szabó Dániel

Fotó: Fülöp Ildikó / veol.hu

Rangadó várt a futsal NB II. Nyugati csoportjában szereplő PEAC-ra a pontvadászat ötödik fordulójában, hiszen a hazai pályán még százszázalékos Airnegy vendégei voltak Tóth Márkék.

PEAC, futsal, tabella
Öt forduló után hibátlanul vezeti a tabellát a PEAC
Forrás: MLSZ adatbank

A fordulatos első játékrészben előbb a hazaiak ragadták magukhoz az előnyt, a pécsiek fordítottak, a szünetben pedig 2–2-t mutatott az eredményjelző. A félidőben rendezte a sorokat a vendég együttes, amely áttörhetetlen védelmének és remek góljainak köszönhetően 5–2-re megnyerte a mérkőzést, így öt forduló után továbbra is hibátlanul vezeti a bajnokságot

Airnergy FC–PTE-PEAC 2–5 (2–2)

Férfi futsal NB II., Nyugati csoport, 5. forduló. Budapest. Vezette: Zimonyi (Ibriksz, Kondákor). PEAC: Molnár M. – Molnár Cs., Nospak, Tóth M., Vénosz. Csere: Wilkesz, Bálint G., Pápai, Karamarkovic, Nagy B., Koronics, Turi G., Bartal, Szili. 

A pécsi gólszerzők: Turi G. (14.), Vénosz (17., 22.), Tóth M. (30.), Karamarkovic (35.). 

Ez következik (október 28, hétfő): PTE-PEAC–ELTE-BEAC, Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 19.30.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában