Party robot pörgette fel a hangulatot az esküvőjükön – VIDEÓ

A násznép hosszú másodperceken keresztül nem tudott szóhoz jutni a különleges vendég láttán. A hatalmas, 2,4 méter magas party robot érkezése után lett csak igazán fergeteges a hangulat a pénteki esküvőn.

Tóth Viktória

Csoportképre is összeállt a násznép a party robottal

Fotó: D.-F. R.

A bogádi Gálffy Birtokon tartotta lakodalmát október 18-án Dékány-Fülöp Renáta és Dékány Dávid. Mint arról a büszke feleség beszámolt, esküvőjüket májusban kezdték el szervezni, és abban biztosak voltak, hogy szeretnének valami nem megszokott, különleges dologgal előrukkolni.

esküvő, party robot
Még limbózni is lehetett az esküvőn a robottal
Fotó: D.-F. R.

– A közösségi médiában láttam egy külföldi videót egy különleges robotról. Annyira megtetszett, hogy jobban utánanéztem, és találtam egy magyar oldalt, ahol meg lehet rendelni rendezvényre a party robotot. A párom az elején nem volt biztos a dologban, én azt mondtam neki, hogy ez annyira új, és meglepő, hogy vagy nagy durranás lesz vagy nagyon rosszul sül el. Végül az előbbi jött be – fogalmazott Dékány-Fülöp Renáta.

Nagy durranás az esküvő napján

A nagy napon az ifjú páron, Horváth Tamás DJ-n és a megbízott vendéglátás szervezőn kívül senki nem tudott a dologról, mindenki számára meglepetés volt.

– Úgy kezdődött az egész, hogy a belső térben voltak a vendégek, majd olyan volt, mintha elment volna az áram. Egyszer csak belépett a LED-es világítással és lézerekkel felszerelt csúcstechnológiás robot. A belépő zenéje egyben volt hátborzongató, de ugyanakkor lenyűgöző. Olyan hangulatot csinált, hogy a vendégek teljesen elámultak. Körülbelül 50 percet volt velünk a robot, a bemutatott show után táncolt, limbózott, vonatozott is a vendégekkel – idézte fel az emlékeit a feleség. – Kaptunk kellékeket is, hosszú lufikat, fényrudakat, az is látványos volt, amikor a robot tűzijátékot lőtt ki a hátából. 

esküvő, party robot
Látványos show-elemeket is előadott a robot
Fotó: D.-F. R.

Egy biztos, ilyen produkciót még nem sok magyar esküvőn látott a násznép, a képeket és videókat látva pedig mi is biztosak vagyunk benne, hogy örökre emlékezetes marad ez a lakodalom.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában