Bulvár-celeb

2 órája

Ezért tűnt el egy időre Tóth Vera

Tóth Vera egy betegség miatt teljesen megváltoztatta az életét.

MW

Fotó: Bors / Archív

Tóth Vera szinte teljesen eltűnt nyáron, a hot! magazinnak most elmesélte, mi volt az oka.

Mint kiderült, Tóth Vera inzulinrezisztens, betegségére egy éve derült fény.

Először nem is gondolt arra, hogy baj lehet, a fáradtságra fogta a tüneteit, ám egyszer annyira rosszul lett, hogy majdnem autóbalesetet szenvedett.

Egy éjszaka pedig végleg betelt a pohár, az inzuliningadozás miatt az ügyeletet is felhívta, majd bement, és közölték vele, hogy alapos kivizsgálásra van szükség. Végül kiderült, inzulinrezisztens. 

A belgyógyász annyit mondott neki: „Verácska, magának olyan magas az inzulinja, hogy csoda, hogy még nem cukorbeteg!”

A Bors szemléje szerint Tóth Vera életmódváltásba kezdett, egy dietetikussal együtt dolgozva pedig teljesen átalakították az étkezését is. Bár először azt hitte, ő képtelen betartani a szabályokat, mára automatikussá vált minden, és a diéta bevált, Vera fogyott is.

„Furcsán hangzik, de hálás vagyok a betegségemnek” – mondta Vera, aki Instagramján arról is beszélt, hogy az utóbbi időben sok stressz érte, ami nem tett jót a betegségének, amely kezelés nélkül szív- és érrendszeri problémákat és cukorbetegséget is okozhat.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!