Hirdetés

3 órája

Harkány folyamatosan fejleszt, a fürdőt is díjazták

Három beruházást zártak le kedd délután Harkányban, a korábban felújított sportcsarnok és környezete mellett most a Dankó Pista utca és a drávaszabolcsi háromszög felújítása ért célba.

PR cikk

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Az Élhető települések – Közterületek rekonstrukciója, sportcsarnok fejlesztése, sportlétesítmények kialakítása Harkányban című projekt során 210 millió forint vissza nem térítendő európai uniós forrás állt rendelkezésre.

A projektzárás alkalmából szervezett sajtótájékoztatón Baksai Endre Tamás, Harkány polgármestere ismertette a teljes pályázatot az érdeklődők számára, majd kitért a sportcsarnok, a Dankó Pista utca, illetve a Damjanich utca játszóterének felújítására. Örömét fejezte ki, hogy mindhárom kivitelezést harkányi vagy helyi kötődésű cégek kezébe adhatták, ezzel is erősítve a fürdőváros gazdaságát. Ezen kívül büszke arra, hogy a 2019-es kampányban leírt célok közül néhány kivétellel mindent sikerült teljesíteni. Köztük volt a pályázatba belevett három projekt is, amelyeket most lezárhattak. Köszönetet mondott a Baranya Vármegyei Önkormányzatnak, mert folyamatosan segítik Harkányt pályázati lehetőségekkel és a folyamatos párbeszéddel.

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Nagy Csaba országgyűlési képviselő felhívta a figyelmet, hogy Harkány valóban figyel a lakosokra, bizonyítja ez a beruházás is. Szerinte ezzel az egyszerű hétköznapok váltak jobbá, hisz valóban a helyiek mindennapjait segíti ezáltal a városvezetés. A képviselő beszédében gratulált a városnak és további sikeres projekteket kívánt.

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Hírportálunknak Őri László, a Baranya Vármegyei Önkormányzat elnöke elmondta, Baranyában a mostani fejlesztési időszakban összesen 9,8 milliárd forintból valósulhatnak meg az Élhető települést szolgáló fejlesztések. Harkány az egyik nyertese ennek az időszaknak, hiszen az elmúlt években számos beruházás valósult meg a városban, mintegy 600 millió forintból.

A tájékoztató végén bemutatták a résztvevőknek a Dankó Pista utcát, valamint a játszóteret, amelyet már a gyerekek is birtokba vehetnek.

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

A gyógyfürdő nyereményeket osztott

Példátlan adományozásba, ezzel együtt marketingtevékenységbe kezdett a Harkányi Gyógyfürdő Zrt., melynek ajándékait a héten adták át a szerencsés nyerteseknek. A legnagyobb nyereményt egy személygépkocsi jelentette, melynek matricája a fürdőt hirdeti. Ezt a szerencsés győztesnek három évig fent kell hagynia az autón. Ezen kívül sorsoltak még mobiltelefont, okostévét, elektromos rollert, illetve egy egyhetes harkányi vagy siklósi szálláslehetőséget.

Nagyon egyszerűen lehetett részt venni a játékon. A fürdőbe érvényes belépőt kellett váltania minden szerencsét próbálónak június 1 és augusztus 24 között, melynek sorszámát kellett a játékra regisztrálni.

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Rangos elismerésben részesült a fürdő

Szeptember 12-én tartották Budapesten az Országházban azt a díjátadót, ahol nívós díjban részesült a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. Az eseményen az Érték és Minőség Nagydíjat vehette át Baksai Endre Tamás, Harkány város polgármestere, illetve Herendi Ferenc, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának tagja. Az Érték és Minőség Díjjal azokat tüntetik ki, akik garantálják a magas színvonalat és a versenyképességet, kiemelkedik a magyar termékek és szolgáltatások közül. Az innovatív megoldásokkal hozzájárulnak a gazdaság növekedéséhez és a fenntarthatósághoz.

Ezen kívül egy különleges elismerést is bezsebelt a fürdő, a Marketing Art Kft. különdíját. Ennek köszönhetően tovább tudják fejleszteni a gyógyfürdő marketinggel kapcsolatos tevékenységeit.

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában