Közösségépítés

2 órája

Az iskolai mobilhasználat is szóba kerül a vitanapon

Czeczon Enikő

Vitanapot szerveznek Pécsváradon a művelődési központban október 5-én, délelőtt 10 és délután 5 óra között. Az esemény megvalósításáért a Fiatalok a részvételért Egyesület és a Pécsváradi Ifjúsági Önkormányzat felel. 

A vitanap keretében a fiatalok által felvetett témákban lesz lehetőségük a résztvevőknek kifejteni a véleményüket, mindemellett pedig az érdeklődők megismerkedhetnek másokkal, a különböző közösségekkel, valamint vitaklubokkal.  

Az esemény főtémája a mostanában sokat hallott iskolai mobilhasználat lesz. A rendelet szerint a nap elején, a tanítási órák megkezdése előtt le kell adniuk a készülékeket a diákoknak. 

A rendezvényre 11-30 év közötti fiatalokat várnak, de ugyanúgy tanárokat, közösségi szakembereket, civil szervezetek és önkormányzati képviselőket is szívesen látnak a szervezők, valamint azokat is, akik szeretnének megismerni egy remek módszert a közösségépítéshez. 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a firepecsvarad.hu oldalon lehet megtenni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában