Gazdaság

2013.09.27. 15:20

Irodaház lesz a megmentő?

Címkék#Pécs

A megyeszékhely gazdasági állapotát jól jellemzi, hogy évek óta befejezetlen építkezések, lebontott épületek után maradt üres telkek látványa csúfítja a belvárost.

Kaszás Endre (Dunántúli Napló)

A Dunántúli Napló információja szerint a Corso beruházásának új lökést adhat, hogy a fejlesztés eredeti profiljába is beletartozó irodapiacon komoly igénnyel jelentkezett be az IT Services. A telekommunikációs szolgáltató cég 10–15 ezer négyzetméteres irodaházat keres Pécsett tevékenysége bővítésére.

Értesüléseink szerint az igényre reagálva több félbemaradt vagy még el sem kezdődött beruházás előkészítője is felfigyelt, így a távolsági buszpályaudvar melletti üres telken is felmerült egy irodaház felépítésének gondolata. Hozzáértők szerint egy ilyen fejlesztés időigénye 16 hónap körül alakul, vagyis akár a Búza téren, akár a felüljáró mellett legkorábban 2015 elejére várható épületátadás.

További részletek a pénteki Dunántúli Naplóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!