Labdarúgás

4 órája

A PMFC a második ellen törheti meg a jeget

Tovább dübörög az NB III. A PTE-PEAC a Paks otthonában játszik vasárnap 11-től, míg 16-tól a PMFC az Iváncsát fogadja hazai pályán.

Kvanduk Bence

A PTE-PEAC nyitja az NB III. Dél-nyugati csoportjában a 12. fordulót. Az egyetemisták vasárnap már 11 órakor pályán lesznek az Atomvárosban. A pécsieknek 7. helyen álló Paks II.-nél sem lesz egyszerű dolguk. Egyfelől a zöld-fehérek eddig jóval stabilabban szerepeltek, másfelől az NB I.-es együttes már szombaton játszik, így az ott lehetőséget nem kapó labdarúgók jó eséllyel visszajátszanak másnap. Persze a Paks nem egy verhetetlen gárda, az FC Főnix is felülmúlta, amelyet két hete 5–0-ra vertek a pécsiek.

PMFC
A PMFC tovább üldözné a riválisokat
Fotó: Löffler Péter

A PMFC csak 5 órával később, 16 órakor fut ki a gyepre a Stadion utcában, ellenfele a második helyezett Iváncsa lesz. Így a piros-feketék zsinórban harmadik rangadójukat játsszák, s már nagyon szeretnének egy ilyen ki-ki meccsen győzelmet elérni, hisz a Kaposvár és a Nagykanizsa ellen is döntetlennel zártak, míg korábban a Ferencváros II.-től kikaptak.

A Pamacsnak kell is nagyon a győzelem, hogy tartani tudja az előtte állókkal a lépést, hiszen egy újabb iksszel akár nyolc pontra is kerülhet az első helytől a bajnokság feléhez közeledve. Azt a szívességet pedig a Nagykanizsa nem valószínű, hogy megteszi, mint a Kaposvár, hogy kikap a Főnix ellen, így a pécsieknek kell tenni azért, hogy ne maradjanak le jobban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában