Labdarúgás

2 órája

Parádés fordítás Villányban: a Komlót is legyőzte a címvédő

A Villány és a Nagykozár is hátrányból felállva szerezte meg a három pontot az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I. osztály 8. fordulójában. A Mohács két piros lapot begyűjtve sem hibázott a rivális Bóly ellen, a PEAC II. pedig a Harkányt gyűrte le idegenben 2–0-ra.

Szabó Dániel

Fotó: Villány Torna Club Facebook

A Bóly sem tudta megszakítani a Mohács veretlenségi sorozatát. Péter József együttese Menyhei góljával szerezte meg a vezetést az első félidőben, majd a fordulás után Müllerlei büntetőből megduplázta a hazaiak előnyét. Ekkor úgy tűnt, hogy nincs miért izgulnia a listavezetőnek. A 60. percben azonban emberelőnybe kerültek a vendégek, miután Dér Zalánt kiállította a játékvezető. A bólyiak ezt követően megpróbálták fokozni a nyomást, de a Duna-partiak a folytatásban is jól állták a sarat. A hajrában ugyan Vég Bence is piros lapot kapott, de ez már nem osztott, nem szorzott: a Mohács 2–0-ra megnyerte a találkozót.

mohács, bóly, labdarúgás
A Bóly ellen is megőrizte veretlenségét a Mohács 
Fotó: Kovács Liliána

A PEAC II. egy küzdelmes, 0–0-s első félidőt követően szintén kétgólos győzelmet aratott, a többi pályán viszont a két találat a pontszerzéshez sem volt elég. A Villány hátrányból felállva, egy rendkívül izgalmas és fordulatos mérkőzésen múlta felül 3–2–ra a Komlót. Nagykozárban is hasonló volt a forgatókönyv: a vendég Siklós ugyan a félidőben vezetett, de a végén a hazaiak örülhettek. 

Mohács–Bóly 2–0 (1–0)

Mohács. Vezette: Nagy I. István (Ádám J., Lőrincz).  Mohács: Barabás – Tompász (Mrenka, 89.), Hetényi, Károly V., Kiss I. (Román Z., 89.) – Dér Z., Müllerlei, Aszalós (Mosztbacher, 85.), Menyhei (Hock, 74.) – Vég B., Csernik (Bálint G., a szünetben). Vezetőedző: Péter József. Bóly: Dósa – Bódis, Marton, Staub, Kutor – Móhr, Zsebe D., Stefán L. (Pókos Cs., 67.), Breitenstein (Erdélyi, 74.) – Zsebe G., Fűrész (Dóra, 84.). Vezetőedző: Buni Barnabás.

Gólszerzők: Menyhei (31.), Müllerlei (48. – büntetőből).

Kiállítva: Dér Z. (60.), Vég B. (90.).

Villány–Sport36 Komló  3–2 (1–2)

Villány. Vezette: Bánfai Zsolt (Ormai, Csátity). Villány: Szabó B. – Ulakity M., SzücsB., Forró, Tóth O. – Horváth D. (Illés Sz., 69.), Lehota – Sztojka, Szentes, Ulrich (Fischer, 86.) – Gellén (Rázsics, 67.). Vezetőedző: Kósa Zoltán. Komló: Csutora – Laki J., Belina, Vajk, Horváth M. – Turi T., Ujvári, Temesvári – Reith, Bóka, Kardos. Vezetőedző: Turi Zsolt.

Gólszerzők: Sztojka A. (8. – büntetőből), Ujvári (60. – öngól), Ulrich (73.), illetve Reith (11.), Belina (44.).

Gyógyfürdő Harkány–PTE-PEAC II. 0–2 (0–0)

Harkány. Vezette: Ádám József (Pap T., Lőrincz). Harkány: Bene – Füzes (Szabó D., 62.), Filó, Vida, Tar – Bertha, Körmendi, Juhász, Sőrés (Árvai, 79.) – Szabó Zs. (Hőnyi, 84.), Geczó P. (Tar, 79.). Vezetőedző: Szabó Zsolt. PTE-PEAC II.: Varga S. – Varga B., Nagy G. (Wieland, 58.), Tornyos, Jeránt – Gelencsér B., Pere (Godó, 84.), Molnár Cs., Gergics (Nagy B., 75.) – Oszvald, Gáspár M. (Udvadi, 58.). Vezetőedző: Gál Szabolcs.

Gólszerzők: Gergics (62.), Udvardi (92. – büntetőből).

Nagykozár–Alpassport Siklós 3–2 (0–1)

Nagykozár. Vezette: Bene Roland (Kerskai, Micek-Angyal). Nagykozár: Szabó D. – Bischoff, Szaniszló (Nagy M. a szünetben), Fröhlich, Policsek – Kiss-Tóth, Meretei (Babai, a szünetben), Sziládi – Duraku E. (Magyar L., 87.), Laki M. (Kiss K., a szünetben), Bodor. Vezetőedző: Takács Lajos. Siklós: Vekkeli – Kozma, Ignácz, Látschám, Pólics – Patkó (Bizderi, 58.), Szabó Á. (Takács Z., 80.), Hornyák, Könyvásó (Kalányos, 67.)  – Borka, Kelemen F. (Rotaru, 62.). Vezetőedző: Bíró Ferenc.

Gólszerzők: Babai (47., 69.), Fröhlich (78.), illetve Pólics (9.), Borka (66.).

Szabadnapos volt: PVSK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában