Kosárlabda

1 órája

Csirke: igazi csapatmunka volt

Bőven tudták ellensúlyozni a hibáikat. Az NKA Universitas Pécs férfikosárlabda-csapatának vezetőedzője, Csirke Ferenc elégedetten értékelhette a Sopron elleni találkozót.

Kvanduk Bence

Csirke Ferenc elégedett lehetett

Fotó: Löffler Péter

Végig vezetve nyerte meg második meccsét az idényben az NKA Universitas Pécs. Ezúttal a szörnyű dobóformát kifogó Sopron esett áldozatul az Csirke Ferenc együttesének.

Csirke Ferenc
Csirke Ferenc elégedett lehetett
Fotó: Löffler Péter

Csirke Ferenc, az NKA vezetőedzője: – A Sopron tizenkilenc támadólepattanót szerzett, ennek ellenére ezt a meccset a védekezésünkkel nyertük meg. Végig keményen, agresszíven védekeztünk, és bár Kerpel-Fronius és Brbaklics pont nélkül maradt, elképesztően sokat dolgoztak, rengeteget tettek a győzelemért. Nagyon örülök annak, hogy új játékosunk, Remy ilyen jól mutatkozott be, de hangsúlyozni kell, hogy igazi csapatmunka hozta meg a sikert.

Remy Abell: – Jól játszottunk ezen a mérkőzésen. Voltak hibáink, de ez a játék része. A stábunk is sokat tett ezért a győzelemért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában